1/8

Milford Reserve Playspace, located less than 100 metres from Milford Beach, was conceived as a series of different play zones located either side of a main path or spine connecting the existing shared path to a proposed timber boardwalk running along the car park interface. Intersecting this main path are flowing exposed aggregate concrete edge beams, which form trails children can follow to reach different zones of the playspace. A wide range of play experiences are catered for throughout the playspace, with more natural and unprogrammed play features located adjacent to more traditional pieces of play equipment. This sandy, dune play adventure is continued into elevated areas of hardy native coastal planting – supported by sculptural timber retaining walls framing the playspace entrance. 

MILFORD RESERVE PLAYSPACE

Auckland Council - 2017

© 2020 Bespoke Landscape Architects

  • Grey Instagram Icon